Χειμερινό Ηλιοστάσιο - Εαρινή Ισημερία

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Σε αυτό το σημείο του χρόνου ο ήλιος σταματά την καθοδική του πορεία και ετοιμάζεται για μια νέα ανάδυση στον κύκλο της ετήσιας κυκλικής τροχιάς του. Μαζί με τον ήλιο αναδύεται και η ανθρώπινη συνείδηση σε μια καινούργια πραγματικότητα, ξαναγεννιέται στον ιστορικό κύκλο που την φέρνει πιο κοντά στο κρίσιμο σημείο της μετάβασης στην Υδροχοϊκή εποχή.

Η ανθρωπότητα βιώνει τη γέννα μιας εποχής που οδηγεί σε διαφορετικό επίπεδο συνείδησης. Το παλαιό φθείρεται και το νέο οδηγεί αβίαστα αλλά δυναμικά στην απαρχή ενός φωτεινού μέλλοντος, ωθώντας την ανθρωπότητα και τον πλανήτη ένα σκαλί πιο πάνω στην εξελικτική κλίμακα.uhushnow

Η ανάδυση του ήλιου από τα σκοτάδια της νύχτας είναι στην πραγματικότητα μια μυητική διαδικασία που οδηγεί σε μια υπέροχη αυγή. Η ανθρωπότητα μαζί με τον ήλιο αφυπνίζεται ως συλλογική ισορροπημένη, συνειδητή ύπαρξη με νέες ευκαιρίες για να χτίσει το μέλλον της μακριά από τις φοβίες του παρελθόντος. Είναι μια ευκαιρία για να θέσει τα θεμέλια της Υδροχοϊκής εποχής κάτω από ένα πνεύμα ομαδικότητας, αδελφοσύνης, ισότητας και αλληλεγγύης.

Το αύριο διαμορφώνεται από τις πράξεις του παρόντος, μικρές ή μεγάλες. Το αύριο λαμπρύνεται από το όραμα ενός καλύτερου κόσμου, της δικής μας ειρηνικής συμβίωσης και της βαθιάς σύνδεσης της ανθρωπότητας με τον πλανήτη, μια στάση ζωής που ακτινοβολεί σεβασμό, αρμονία και συγκρότηση, καθαρό νου, ενότητα και μεγαλοκαρδία. Ας υποδεχθούμε τον νέο Ήλιο ως πραγματική ευκαιρία, αισιόδοξοι, άφοβοι με εμπιστοσύνη στο μέλλον, ως ανθρώπινες υπάρξεις που είναι ικανές να μεγαλουργήσουν, όταν οραματίζονται την εξέλιξή τους ως μία ενότητα, ως Αδελφότητα!

Από τη Σύνταξη